Skip Navigation Links Startsida - Näringsliv

Stenbergabutiken

   

Stenbergabutiken

Adress:Näverbyn, Stenberga
574 97 Vetlanda
Telefon:0383-830 35
Mobil:0383-830 35
E-post:info@stenbergabutiken.se
Hemsida:http://www.stenbergabutiken.se

Stenbergabutiken är en lanthandel med stort sortiment, engagemang och service.

I Stenbergabutiken hittar du mat, dryck och annat som behövs i vardagen. Vi utökar hela tiden vårt ekologiska sortiment och letar ständigt nya lokala leverantörer. Vårt bassortiment av frukt och grönt, mejeriprodukter och färskvaror varierar med årstid och säsong och förstås kundernas önskemål. Får vi ett par dagar på oss kan vi fixa hem det mesta – fråga oss gärna!

Vi säljer fiskekort till Saljenbygdens fvo och har också apoteksvaror, kvällstidningar mm.

Varje fredag och onsdag kör vi hem din beställning ända fram till dörren. Det är helt kostnadsfritt för dig som kund, det enda du behöver göra är att meddela oss senast dagen innan vad du vill ha i kassen. Du kan också ha en stående beställning hos oss – då kommer maten utan att du har lyft ett finger. Testa gärna och se om det passar dig.

 

Aktuellt!

Boklådan påfylld och öppnad! Så välkommen att hitta en bok som du har lust att läsa och kanske lägger du tillbaka den eller någon annan. 

I år återupptar vi vår traditionsenliga vårfest, så du är hjärtligt välkommen den 25 maj! Meddela oss i butiken senast den 23 maj om du vill vara med. 

 

Stenberga servicepunkt

Stenberga servicepunkt är ett resultat av mångas ansträngningar för att vi ska kunna ha en hög servicenivå i byn. Rent fysiskt är servicepunkten förlagd till Stenbergabutiken, vilket vi är glada för. Innehållsmässigt så kommer servicepunkten att bli det som du har behov av. Just nu hittar du följande funktioner här:

  • kopiator
  • turistinfo
  • kommunal info, t. ex. om Bokbussen och närtrafiken
  • på gång i området-info
  • fritt wifi
  • apoteksvaror i butik samt utlämningsställe för beställda apoteksvaror
  • nyckelutlämning av uthyrningsstugor
  • kaffehörna där du kan dricka en riktigt god java medan du utbyter dagens tankar med någon

Arbetet med servicepunkten inleddes för flera år sedan då Stenberga deltog i projektet Lokala servicelösningar på landsbygden genom organisationen Hela Sverige ska leva. Stenberga byalag ek. för. fortsatte sedan arbetet tillsammans med butiken fram till dagens resultat. Servicepunkten är till stor del finansierad av ett Leader-projekt vilket innebär att en del av finansieringen kommer från EU, en del från Vetlanda kommun och resten från ideella insatser från byborna. Även Länsstyrelsen har varit med och finansierat. Stort tack till alla iblandade så här långt!

Och kom ihåg – det är din servicepunkt! Du bestämmer vilken service som behövs. Vi tar tacksamt emot förslag på förbättringar och utvecklingar av servicen.


Varmt välkommen till Stenbergabutiken

hälsar

Birgitta Emilsson och Sissi Malmqvist

 

 Öppettider 

Måndag - Fredag: 9-18

Lördag: 9-14

Följ oss på facebook: www.facebook.com/stenbergabutiken 

Och på Instagram: Stenbergabutiken

och titta gärna in på vår andra webb-sida: www.stenbergabutiken.se

Vi tar gärna emot förslag på hur vi ska utöka vårt sortiment eller hur vår service kan bli bättre!
Glöm inte att vi gärna plockar ihop varor och kör hem dom till dig - tisdag och fredag varje vecka utan extra kostnad för dig. Hör av dig, så berättar vi mer!
Vår boklåda är öppen för dig!
Välkommen till oss hälsar Sissi och Birgitta